Search for vergassen

vergassen
 
vergassen Dutch-English Translation Cambridge Dictionary.
Translation of vergassen in DutchEnglish dictionary. gas verb to poison or kill a person or animal with gas. Translation of vergassen from the PASSWORD DutchEnglish Dictionary 2014 K Dictionaries Ltd. Test your vocabulary with our fun image quizzes. Try a quiz now.
Schipholganzen vergassen mag van rechter Luchtvaartnieuws.
Deze week legde de bestuursrechter de vangst en het doden van ganzen tijdelijk stil tot de uitspraak. Noord-Holland, Utrecht en ook Zuid-Holland verleenden vorige week een ontheffing om in een straal van 20 kilometer rond Schiphol 5000 tot 10.000 ganzen te vangen en te vergassen met koolzuurgas CO2.
Betekenis Vergassen.
Hieronder vind je een betekenis van het woord Vergassen Je kunt ook zelf een definitie van Vergassen toevoegen. Vergassen kan verwijzen naar: Het proces van gasificatie, waarbij uit vaste stoffen een brandbaar gasmengsel wordt gehaald. Executie van personen door middel van giftige gassen, zie gaskamer.
vergassen Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: vergassen DE vergassen ES vergassen FR. Vertalingen vergassen NLEN. vergaste verl.tijd heeft vergast volt.deelw. 1 met gas vermoorden gas.
Vergassen ganzen voorlopig van de baan Dierenwelzijnsweb.
Vergassen ganzen voorlopig van de baan. 25 januari 2013. Provincies, natuurorganisaties en LTO zien voorlopig af van het vergassen van 500.000 ganzen. Ze blijven van mening dat de populatie moet worden teruggebracht, maar zijn op zoek naar alternatieven vanwege de maatschappelijke commotie.
Principekwestie" geworden, vergassen van de kippen is onnodig."
Biohof nog altijd in onzekerheid door fipronilcrisis. Principekwestie" geworden, vergassen van de kippen is onnodig." Tholen In november kon bio-legpluimveehouder Marja de Vries tot haar opluchting vertellen dat het bedrijf Biohof na vier maanden weer vrijgegeven was klik hier voor dat artikel.
Vergassen ganzen in omgeving van Schiphol niet toegestaan Nieuws Rechtspraak.
Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl http//www.rechtspraak.nl.: Deze pagina is geprint op 01-01-1970. Rechtbank Noord-Holland Nieuws Vergassen ganzen in omgeving van Schiphol niet toegestaan. Vergassen ganzen in omgeving van Schiphol niet toegestaan.
Pasgeboren kuikens niet meer vergast of in de shredder in Frankrijk RTL Nieuws.
Volgens hem wil de pluimveesector graag veranderen, maar is er nog geen goed alternatief. Kuikens redden Doorbraak Nederlands bedrijf voorkomt vergassen miljoenen kuikens. Al lange tijd wordt gewerkt aan nieuwe technieken om het geslacht van de eieren te kunnen bepalen.
Niet vergisten maar vergassen gaat telers rond Emmen aan biogas en CO2 helpen.
Niet vergisten maar vergassen gaat telers rond Emmen aan biogas en CO2 helpen. Een fabriek waar groen gas en een bodemverbeteraar wordt gemaakt met nul afval en nul uitstoot. Hoe kan dat? Door mest niet te vergisten, maar te vergassen.
vergassen betekenis en definitie.
Op deze pagina vind je 3 verschillende betekenissen of definities van het woord vergassen, geordend van meest populaire betekenis naar minst populaire. Indien je zelf nog een definitie of synoniem kent, kan je deze onderaan deze pagina toevoegen. 1 0 vergassen.
vergassen WikiWoordenboek.
In de Tweede Wereldoorlog zijn miljoenen mensen, meest joden, vergast. Spaans: gasear es. Het woord vergassen staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd vergassen" herkend door.: van de Nederlanders.;
Vergassen Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Vergassen of met Vergassen in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Vergassen inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Vergassen en verwijzingen daarnaartoe.

Contact Us