Searching for micro-wkk?

micro-wkk
 
Is een micro-wkk of warmtekrachtkoppeling interessant voor particuliere woningen? - Energids.
Als de micro-wkk technologie zich verder blijft ontwikkelen, zullen deze toestellen in de toekomst wellicht ook voor woningen met een grote warmtevraag rendabel zijn. Een interessante evolutie om op te volgen, dus, maar voorlopig is het toch nog even wachten op verdere innovaties voor huishoudelijk gebruik.
Senertec Dachs De Rouck Energie.
Aangezien de Dachs van SenerTec een warmtekrachtbesparing heeft van meer dan 5 % tot 23 % is dit toestel een kwalitatieve WKK en komt het in aanmerking voor het halen van WKK-certificaten.in Vlaanderen en groenestroomcertificaten in Brussel en Walloniƫ. Alle in Belgiƫ benodigde beveiligingen zijn standaard aanwezig zodat de installatie herleid wordt tot een minimum verbinding verwarmingsnetbuizen en elektrische aansluiting aan elektriciteitsmeterkast. Qua plaats heeft u slechts een beperkte oppervlakte ca. 5 m nodig. Houdt U het elektrisch vermogen kleiner dan of gelijk aan 10 kW dan kan uw teller achteruit draaien krachtens elektriciteitswet dd. Technische Fiche Dachs Gen 1.1. Beschrijving Dachs Gen 1.1. De Rouck Energie. De Rouck Energie is een bedrijf gespecialiseerd in het verlenen van professioneel energie-advies in de ruimste zin van het woord, het uitvoeren van energie-audits en import, distributie en installatie van warmtekrachtkoppelingen. Gebruik het onderstaande tekstveld om informatie te zoeken op onze website.
Micro warmtekrachtkoppeling met sterling motor voor huishoudelijke toepassingen; micro-WKK, MWKK, M-WKK, micro-warmte kracht koppeling, mini warmte kracht koppeling, micro warmte kracht koppeling.,
zijn er andere minstens even efficinte alternatieven. Tegenwoordig worden Stirlingmotoren gebruikt in WKK warmtekrachtkoppeling toepassingen. De Stirlingmotor drijft een generator aan die elektriciteit in het net terugkoppelt. Het koelwater dat de koude kant van de Stirlingmotor koelt wordt dan gebruikt voor woningverwarming.
Micro-WKK met brandstofcel Viessmann.
Werken voor Viessmann. Micro-WKK met brandstofcel. Energiecentrale met brandstofcel: zelf thuis tegelijkertijd stroom en warmte opwekken. Stroom en warmte opwekken met de brandstofcel. Beproefd en betrouwbaar: brandstofcel-technologie van Viessmann en Panasonic. Betrouwbaarheid en een lange levensduur zijn aspecten die bij Viessmanns innovaties de hoogste prioriteit verdienen. Ook voor de energiecentrale met brandstofcel kiest Viessmann voor beproefde techniek. Daarom werd Vitovalor PT-2 voorheen 300-P ontwikkeld in samenwerking met Panasonic. Deze firma heeft in Japan reeds 300.000 apparaten met brandstofcel in serie geproduceerd. Minder uitgeven dankzij de energiecentrale met brandstofcel Vitovalor. De productie van elektriciteit geproduceerd met Vitovalor PT2 is constant het hele jaar door, onafhankelijk van de kosten aangerekend door distributiemaatschappijen.

Contact Us