Search for biogas

biogas
 
Biogas: een duurzame bron van energie.
Naast de hoofdcomponent methaan bevat biogas ook onder andere koolstofdioxide, waterstof en ammoniak. Om het biogas te kunnen injecteren op het aardgasnet moet het gezuiverd worden tot ca. Daarna wordt in een warmtekrachtkoppelingsinstallatie WKK-installatie het biomethaan omgezet in warmte en elektriciteit.
Biogas - Wikipedia.
Dat wordt in Nederland steeds minder omdat organisch afval niet meer mag worden gestort. Vanwege de biologische oorsprong kan biogas een duurzame energiebron zijn. Door het gebruik van het biogas kan het vrijkomen van methaan een sterk broeikasgas worden beperkt.
EMIS Navigator.
Mijn VLAREM bundels. Selecteer een datum. Hosted by EMIS. Resultaten worden geladen. Terug naar rubriekenlijst. Om uw ervaring op onze website te optimaliseren, willen we naast functionele cookies ook optionele cookies gebruiken waarvoor we uw toestemming vragen. Accepteren Weigeren Meer info.
Wat is biogas? Desotec.
Biogas wordt ook geproduceerd tijdens de anaerobe afbraak op stortplaatsen en wordt in dat geval stortplaatsgas genoemd. Het biogas bestaat hoofdzakelijk uit methaan en koolstofdioxide, maar bevat ook kleine hoeveelheden andere gassen en sporenelementen, zoals waterstofsulfide, ammoniak, siloxanen, zuurstof, mercaptanen enz.
Aspiravi Biogas.
Over Aspiravi Samen cv. Over Limburg wind cv. Wind voor A." Koop groene stroom! In de kijker. Aspiravi in de pers. Kies een categorie. Wind op land. Wind op zee. Aspiravi heeft 2 biogasmotoren in exploitatie in Harelbeke en Lendelede.

Contact Us