Searching for kracht-koppeling?

kracht-koppeling
 
warmte en energie-opwekking Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Synoniemen Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch Turks Chinees. Deze link wordt op een nieuw tabblad geopend" Deze link wordt op een nieuw tabblad geopend" Deze link wordt op een nieuw tabblad geopend."
Industriële Warmtekrachtkoppeling centrales WKK CALLENSVYNCKE.
Alles wat je wil weten over de voordelen, de werking en hoe CALLENSVYNCKE uw WKK installatie zal bouwen is terug te vinden in onderstaande video! For the english version, click here. CALLENSVYNCKE is de specialist voor geïntegreerde gasgestookte warmtekrachtkoppeling installaties tussen 1 en 20MWe. Als EPC contractor voor uw WKK-project doen we de studie, ontwerp en installatie met als resultaat een performante WKK-installatie.
WKK of brandstofcel: wat is het voordeligst?
Je woning energiezuinig renoveren: 5 tips. Energie hoe: bereid je je voor op de toekomst? Download de infofiche. Vraag een offerte aan. Een micro-WKK vs. een brandstofcel: wat is het voordeligst? Een micro-WKK vs. een brandstofcel: wat is het voordeligst? Een warmtekrachtkoppeling is een systeem dat zorgt voor warmte én elektriciteit. Het zijn vaak grote installaties die vooral in de industrie en in grote gebouwen worden geïnstalleerd. Tegenwoordig doet deze techniek ook meer en meer haar intrede bij particulieren. Het is een straf staaltje technologie dat de energiefactuur doet dalen. Staat er binnenkort eentje bij jou in de garage? Lees meer over het principe van de warmtekrachtkoppeling, de toepassing voor gezinnen en de voordelen. Wat is een warmtekrachtkoppeling? Een warmtekrachtkoppeling is een systeem dat zowel warmte als elektriciteit opwekt uit één brandstof. Dat kan op basis van aardgas. Een belangrijke voorwaarde voor de installatie van een warmtekrachtkoppeling is dat er voldoende warmtebehoefte én stroombehoefte moet zijn. Pas wanneer deze voorwaarde vervuld is, is de aankoop van dit toestel ook effectief interessant. Een micro-WKK voor particulieren. Tegenwoordig kan je ook thuis een warmtekrachtkoppeling laten installeren.
Het Autonome Huis: Ecopower.
Productinfo / Wegwijzer WKK: WKK MET VERBRANDINGSMOTOR op Aardgas, Propaan. ECOPOWER Micro WKK op AARDGAS. De EcoPower mini-WKK Warmte Kracht Koppeling geeft de mogelijkheid om verwarming en elektriciteit op te wekken in een compacte, eenvoudig aan te sluiten en onderhoudsvriendelijke unit.
installatie en onderhoud van warmtekrachtkoppelingen.
Warmte en elektriciteit zijn allebei bronnen van energie, echter zijn deze niet gelijkwaardig. Waar elektriciteit gemakkelijk te transporteren is en dus op afstand kan worden opgewekt, moet men voor warmte over een boiler of ketel beschikken die bij voorkeur dichtbij de te verwarmen delen staat. De Warmte-Kracht-Koppelingen of WKK koppelt warmte en elektriciteit tot een energetisch proces waarbij de energieverliezen reduceren. Hierdoor bekomt men een veel hoger rendement dan bij de traditionele verwarmingssystemen. Daarnaast is men minder afhankelijk van de gebruikelijke energieleveranciers door de eigen elektriciteitsproductie waarvan men bij overproductie de stroom terug op het net kan brengen. Grote centra zoals ziekenhuizen, sportinfrastructuur, hotels, pret- en vakantieparken zijn uiterst geschikt voor deze energieinstallaties en zullen op korte termijn hun investering terug verdienen. Tijdens je keuze is het belangrijk om na te gaan wat je wil verwarmen en welk warmtekrachtkoppelingen er het beste past bij je onderneming.
warmte-krachtkoppeling Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: warmte-krachtkoppeling DE warmte-krachtkoppeling ES warmte-krachtkoppeling FR. Vertalingen warmte-krachtkoppeling NLEN. cogeneration; power-heat relation; CHP Afkorting; Total energy.
Wat is een WKK of warmtekrachtkoppeling? - Energids.
wat is een wkk of warmtekrachtkoppeling? Wat is een WKK of warmtekrachtkoppeling? Bij warmtekrachtkoppeling afgekort wkk wordt tegelijkertijd warmte en elektriciteit geproduceerd met behulp van een motor op één brandstof. Dat kan een fossiele brandstof stookolie of aardgas of hernieuwbare brandstof zijn biogas of biomassa. De techniek is vooral ontwikkeld voor grote gebouwen met een grote warmtebehoefte zoals ziekenhuizen. Wkk-oplossingen voor thuisgebruik, micro-wkk genoemd, zijn nog volop in ontwikkeling. De systemen zijn qua uitzicht en grootte vergelijkbaar met een gewone vaatwasser. Het werkingsprincipe van een warmtekrachtkoppeling is eenvoudig. De brandstof laat de motor draaien. Dit kan met verschillende technieken.: een inwendige verbrandingsmotor. Die zet op zijn beurt een alternator in beweging, waardoor elektriciteit wordt opgewekt. Door de beweging van de alternator ontstaat warmte. Een koelvloeistof zorgt ervoor dat de alternator niet oververhit geraakt. Een warmtewisselaar recupereert deze warmte uit de koelvloeistof en gebruikt ze om warm water aan te maken voor de verwarming of sanitaire toepassingen. Ook de warmte uit de verbrandingsgassen wordt via condensatie gewonnen en gebruikt voor de warmwaterproductie. In vergelijking met een afzonderlijke, gescheiden productie, waarbij enerzijds elektriciteit in een centrale wordt opgewekt en anderzijds warmte in een ketel, kan men met wkk tot 20 brandstof uitsparen.
Cultureel Woordenboek Home Online woordenboek met ruim 9.500 woorden en begrippen!
Van boek tot web. Cultureel Woordenboek.nl is voortgekomen uit het Nieuw Cultureel Woordenboek, dat van 1992 tot 2005 vele drukken beleefde. Het initiatief tot dit boek kwam voort uit de Sociaal-Wetenschappelijke Raad van de KNAW Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen.
Warmte/kracht koppeling total energy system Universiteitsbibliotheek Gent.
Full text BIB.GTH.013744 UGent only. Warmte/kracht Koppeling total Energy System. Warmte/kracht koppeling total energy system. Magé, Dirk Warmte/kracht Koppeling total Energy System. burgerlijk ingenieur architect. TY GEN UR http//lib.ugent.be/catalog/rug01000294875: ID rug01000294875: LA dut TI Warmte/kracht koppeling total energy system PY 1993 PB 1993.
Verwarming met extra stroomproduktie.
Produktie van electriciteit en warmte. Root server TechTalk Electriciteit Generatoren Alternatieve energie Warmte-kracht koppeling. Men heeft het meer en meer over warmte-kracht koppeling cogeneration in het engels en het frans. Met de stijgende energieprijzen moet men alle energie halen uit de beschikbare brandstoffen.
Het Vlaams woordenboek warmte-krachtkoppeling.
Warmte-krachtkoppeling kortweg wkk of cogeneratie staat voor het gelijktijdig opwekken van warmte en kracht wikipedia. 1 reacties oudere versies Toegevoegd door fansy en laatst gewijzigd door de Bon 20 jul 2017 1709.: Toegevoegd door fansy op 17 jul 2017 2347.:
Microwarmte-krachtkoppeling of micro-WKK Alrasol.
Wat is Micro-Warmte Kracht Koppeling WKK? Een warmtekrachtkoppeling is een systeem dat zowel elektriciteit als warmte opwekt met één enkele brandstof meestal aardgas. De WKK voor huizen valt net als de windturbine en de PV-panelen onder de netgekoppelde decentrale opwekkers.

Contact Us