Results for wkk engels

wkk engels
 
warmte-krachtkoppeling WKK Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Synoniemen Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch Turks Chinees. Deze link wordt op een nieuw tabblad geopend" Deze link wordt op een nieuw tabblad geopend" Deze link wordt op een nieuw tabblad geopend."
translate wkk-centrale" into english Translation wkk-centrale: Nederlands-Engels Dutch-English, Translation Dictionary woordenboek.
Vertaling van" wkk-centrale" Nederlands Engels.: warmte-krachtcentrale warmte-krachtinstallatie warmte-kracht koppelingc entrale WKK-centrale. CHP plant cogeneration plant cogeneration power plant co-generation pow er station combine d heat and power ins tallation combined heat and power plant combined heat and power station. warmte-krachtkoppeling wkk Abbr.
stroomgroep Nederlands naar Engels Energie / stroomopwekking.
1305: Dec 9, 2004. Nederlands naar Engels vertalingen PRO. Tech/Engineering Energie / stroomopwekking Nederlands term of zin: stroomgroep. The original Dutch translation of the English read.: die alle producerende eenheden van de Generator omvat, samen met de aanvullende, beschermende, omvormende en andere aanverwante uitrusting. which was changed to.: WKK verwijst naar de warmtekoppelinginstallatie die op de Site moet worden geinstalleerd, die de gas stroomgroep en all toebehoren omvat, met inbegrip van het gebouw en de nutsaansluitingen.
Jakob Bohme's' Sammtliche Werke J. Bhme Google Boeken.
Voorziening Warmtekrachtkoppeling Gids Duurzame Gebouwen.
De onderstaande figuur toont een cijfervoorbeeld op het vlak van primaire energie. Vergelijking tussen wkk aardgas en gescheiden productie voor primaire energie. In dit voorbeeld zorgt de warmtekrachtkoppeling voor een besparing aan primaire energie van 18% 225 kWh / 1225 kWh in vergelijking met klassieke gescheiden installaties.
Klimaattechniek JUMO Meet en Regeltechniek B.V. Display content menu. Display portlet menu. Display content menu. Display portlet menu. Display content menu. Display portlet menu. Display content menu. Display portlet menu.
Heizung und Klimatechnik spielt in allen Lebensbereichen eine große Rolle, sei es in industriellen Prozessen oder der Gebäudetechnik. Bei Heiz und Klimaanlagen, Wärme und Kältezählern können Sie sich auf Widerstandsthermometerpaare, Sensoren, Messumformer, Thermostate, Regler, Bildschirmschreiber, Sicherheits und Automatisierungssysteme von JUMO verlassen.
Beringen 20 jaar Engels Logistics Paal Internetgazet.
Je krijgt de unieke kans om alles achter de schermen mee te volgen en onze montage medewerkers aan het werk te zien. Afronden kan met een natje in het speciaal ingerichte Engels bakken café waarbij Engels de opbrengsten schenkt aan het Natuurhulpcentrum, besluit Bart Claessens.
Warmte-krachtcentrale Wikipedia.
Dit kan een verbrandingsmotor zijn die een dynamo generator aandrijft en waarbij de restwarmte als stoom geleverd wordt aan de industrie of als warm water aan een warmtenet voor de verwarming van woningen, bedrijven of glastuinbouw. Internationaal is COGEN een organisatie die de toepassingen van warmte-krachtcentrales, of in het Engels Cogeneration, ondersteunt. Voorbeelden bewerken brontekst bewerken. Typische voorbeelden zijn aardgasmotoren bij bloementeelt in kassen, waarbij de opgewekte elektriciteit wordt gebruikt voor kunstmatige belichting en de warmte voor verhoging van de temperatuur in de kas. Soms wordt ook de CO 2 uit de uitlaatgassen gebruikt voor de CO 2 voorziening bij de planten. Hiermee wordt een veel hoger rendement uit aardgas gehaald, dan wanneer het gas alleen zou worden verbrand voor het warmwatercircuit en de elektriciteit apart wordt ingekocht. Naast gasmotoren worden ook wel gasturbines gebruikt. Gasturbines hebben een lager thermodynamisch rendement, maar leveren hun restwarmte op een hogere temperatuur, waardoor ze juist bij warmte-krachttoepassingen gebruikt worden. Op grotere schaal zijn er elektriciteitscentrales die de restwarmte gebruiken voor levering aan bijvoorbeeld stadsverwarming, zoals de warmte-krachtcentrale Purmerend. Warmte-krachtkoppeling bewerken brontekst bewerken. Een gasmotor in de glastuinbouw heet een warmte-krachtkoppeling WKK.
Vacatures Thuiswerk Mogelijkheden in Melle 9090 3 jobs op VDAB.
De technieker staat in voor het onderhoud en herstellen van WKK installaties. Interventies kunnen plaatsvinden in heel België. GLAX in MELLE. Dienstenchequebaan online sinds 21 april 2021. Hou jij van een nette woning en mooi gestreken kledij? Onze klanten ook! Wij zoeken voor een aantal gezinnen in Melle een huishoudhulp die zal instaan voor het poetsen van de woning. Af en toe wordt er ook gestreken. Geen fan van strijken? 3 Jobs gevonden. Ontvang nieuwe jobs voor deze zoekactie via mail. Thuiswerk Inpakken Huiswerkbegeleider Continuous Improvement Manager Service Engineer Benelux. Thuiswerk Engels Thuiswerk Parttime Aftersales Medewerker Juridisch Medewerker Arbeidsrecht.
Gehomologeerd materiaal.
Lijst van gehomologeerde productie-eenheden voor de toepassing van bijlage D Technische" basisvereisten van de elektriciteitsproductie-eenheid" van het Synergrid voorschrift C10/11 ed2.1 01/09/2019. De homologatieprocedure staat beschreven onderaan het vierde tabblad van dit bestand. De documenten zijn uitsluitend in het Engels beschikbaar.
Partners - Van Loock Motoren.
Van Loock Motoren en de Caldic Techniek groep hebben een partnership ondertekend op directieniveau. Het gezamenlijke doel is u de allerbeste service te bieden voor generatoren voor warmtekrachtcentrales WKK. Omdat onze verkoop - én technische diensten samenwerken staan onze mogelijkheden op het hoogst mogelijke niveau. Wij begeleiden u stap voor stap: van uw initiële aanvraag voor een nieuwe generator tot de in bedrijf stelling. Daarna garanderen wij de levensduur van uw generator door professioneel onderhoud bij u ter plaatse of in onze nieuwe werkplaats nabij het Antwerps Sportpaleis te Schoten.
WKK Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Stopzetten gasturbines Tot voor kort wekte FrieslandCampina in Veghel elektra en stoom op met gasturbines door middel van een zogenaamde warmtekrachtkoppeling WKK. Stop gas turbines Until recently, FrieslandCampina in Veghel generated electricity and steam using gas turbines by means of so-called cogeneration."

Contact Us