Searching for warmtekrachtkoppeling engels?

warmtekrachtkoppeling engels
 
Projectingenieur Expert HVAC energie EMIS.
Lokale energieproductie warmtekrachtkoppeling, zonne-energie., Regeling en aansturing van gebouwen GBS.; Industriële toepassingen perslucht, industriële koelingssystemen, stoomproductie., Masterdiploma in de wetenschappen, burgerlijk of industrieel ingenieur, of gelijkwaardig door opgedane ervaring.; Minstens 5 jaar technische ervaring op het gebied van HVAC.; Sterke kennis van speciale gebouwtechnieken.; Kennis van het Frans en/of Nederlands. Kennis van Engels is een pluspunt.;
PRESS RELEASE Plantentuin Meise verkleint voetafdruk door installatie klimaatcomputer en warmtekrachtkoppeling Onderzoeksportaal.
PRESS RELEASE Plantentuin Meise verkleint voetafdruk door installatie klimaatcomputer en warmtekrachtkoppeling. Onderzoeksoutput: Andere bijdrage. Franck Hidvegi Uitgeverij. Manon van Hoye Uitgeverij. Plantentuin Meise / Agentschap Plantentuin Meise. Originele taal-2 Nederlands. Status Gepubliceerd 7-dec-2020. Dit is een officiële website van de Vlaamse overheid uitgegeven door het Departement Economie, Wetenschap en Innovatie Powered by Pure.
warmte-krachtkoppeling WKK Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Vertaling van warmte-krachtkoppeling" WKK" in Engels. heat warmth warm heating thermal. CHP cogeneration combined heat. Gecombineerde warmte en energie-opwekking warmte-krachtkoppeling WKK kan derhalve een effectieve optie voor het tegengaan van broekasgassen zijn. Combined heat and power CHP generation can therefore be an effective GHG mitigation option.
COGEN Vlaanderen MAN Rollo.
English Engels en. etina Tsjechisch cs. MAN maritieme dieselmotoren. MAN marine diesel generatorsets. Hulpvermogen IMO Tier III SCR. MAN maritieme LNG generatorsets. MAN powergen gasmotoren. MAN powergen dieselmotoren. MAN industriële dieselmotoren. COGEN Vlaanderen is de sectororganisatie voor warmtekrachtkoppeling WKK in Vlaanderen.
translate geothermie" into english geothermie in het engels vertalen vlaamse flamand anglais, english, engels, englisch, inglese, inglés Dictionary woordenboek.
juicht het voornemen van de Commissie toe de ontwikkeling op het gebied van warmtekrachtkoppeling nauwlettend te volgen en roept de Commissie op om in het kader van de actualisering van het actieplan inzake energie-efficiëntie in 2009 nieuwe ondersteunende maatregelen voor te leggen; herinnert de Commissie eraan dat besparing van primaire energie, kosteneffectiviteit en voorzieningszekerheid de prioritaire doelstellingen zijn van het warmtekrachtkoppelingsproces, ongeacht van welke technologie gebruik wordt gemaakt; meent dat het moet aan de markt worden overgelaten om de beste en meest geschikte technologieën te ontwikkelen en te kiezen; pleit ervoor een strategie te ontwikkelen voor het bevorderen en financieren van infrastructuren zoals warmte en/of koudenetten waarmee gebruik wordt gemaakt van plaatselijke grondstof fen zoals geothermie, warmtekr achtkoppel ing, etc.;
HVAC-Expert H/F Le Forem Jeunes.
Kennis van Engels is een pluspunt.; E rvaring als calculator of k ennis van industriële toepassingen zijn bijkomende troeven. Gebouwtechnieken HVAC, verlichting.; Lokale energieproductie warmtekrachtkoppeling, zonne-energie., Regeling en aansturing van gebouwen GBS.; Industriële toepassingen perslucht, industriële koelingssystemen, stoomproductie., Permis de conduire.
Jaarlijkse quotumverplichting groene stroom en WKK VREG.
Elke elektriciteitsleverancier of toegangshouder die actief is in Vlaanderen moet voldoen aan de jaarlijkse certificatenverplichting of quotumverplichting, zowel voor groene stroom als voor WKK. Hij doet dit door jaarlijks voor 31 maart een bepaald aantal steuncertificaten groene stroom en WKK in te leveren bij de VREG.
Wkk definitie Encyclo.
De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken. Ook op deze website. Woord begint met Woord eindigt op Woord bevat Bronnen Categorieën Op deze dag Populair Sitemap Alle woorden A-Z Nieuwe woorden.
Waarom Warmtekrachtkoppeling?
Producten Warmtekrachtkoppelings Waarom Warmtekrachtkoppeling? Warmtekrachtkoppeling, ook wel WKK genoemd, is het gelijktijdig genereren van elektriciteit en nuttige warmte tijdens een enkel proces. Een WKK-machine bevat een hoofdaandrijver, zoals een zuigermotor of stoomturbine, die een elektrische generator aandrijft. Hier is een systeem aan gekoppeld om de warmte op te vangen die als bijproduct van dit proces ontstaat. WKK vangt deze afvalwarmte op en verhoogt hiermee de brandstofzuinigheid aanzienlijk door de verliezen die bij de productie van elektriciteit horen drastisch te verlagen. WKK is in allerlei afmetingen beschikbaar voor allerlei toepassingen met verschillende brandstoffen. De teruggewonnen warmte wordt meestal gebruikt als onderdeel van industriële processen, warm water, ruimteverwarming of koeling. Een conventionele energiecentrale verliest gewoonlijk tot tweederde van de invoerenergie als warmteverlies uit de centrale en transmissieverlies uit het net. WKK gebruikt de beschikbare energie volledig door de warmte terug te winnen en transmissie over lange afstanden te vermijden. De WKK-technologie heeft een bewezen werking en wordt over de hele wereld erkend als een uiterst efficiënt alternatief voor de conventionele manieren van het opwekken van stroom en warmte.
HR Assistant HRSquare.
Je bent IT-minded en werkt vlot met de laatste MS Office applicaties, vnl. Bij voorkeur ben je vlot in het gebruik van social media. Goede kennis gesproken en geschreven van het Engels is een pluspunt. We bieden een interessante job in een boeiende internationaal bedrijf.
Service Engineer WKK, Regio Leuven Industrie technische job NOVA Engineering.
technische job Service Engineer WKK. Installeren, onderhouden en repareren van warmtekrachtkoppeling installaties. Verleent service bij klanten in België, op regelmatige basis in Zwitserland en af en toe in Frankrijk. Verzorgt periodieke rondgang bij de klanten vb. 2-maandelijks voor algemene checkup en nazicht om de bedrijfszekerheid van deze installaties te kunnen garanderen. Technisch aanspreekpunt voor de eigen installaties zowel intern als extern. Neemt periodiek de wachtdienst op zich. De opvolging van de installaties gebeurt van thuis uit. Je bent beschikbaar om je te begeven naar nodige interventies bij de klant. Kan ingezet worden ter ondersteuning bij het onderhoud van Power Quality installaties. Rapporteren aan de Maintenance Manager. Wat verwachten wij van jou? technische job Service Engineer WKK. Je hebt een Bachelordiploma elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt 7 tot 10 jaar ervaring als Onderhoudstechnieker / Service Engineer met een elektrische achtergrond. Verbrandingsmotoren en/of generatoren in combinatie met warmterecuperatie zijn jou niet onbekend. Je kan zelfstandig werken en hebt een voorliefde voor techniek. Je hebt een sterke algemene technische kennis. Je bent klantgericht en neemt graag initiatief. Je bent Nederlandstalig maar spreekt ook een mondje Frans en Engels.
Berekening van het prosumententarief Vlaanderen.be.
Fluvius Limburg Inter-Energa. Fluvius Antwerpen Iveg. Fluvius Antwerpen Imea. Fluvius Antwerpen Iveka. Bovenstaande tarieven zijn de tarieven voor 2020. De tarieven van de voorbije jaren opent in nieuw venster vindt u op de website van VREG. Prosumententarief voor eigenaars van zonnepanelen, windmolens en WKK-installaties kleine installaties met terugdraaiende teller.

Contact Us